Planerade parningar & valpar                      

Team Snowquest

Planer för 2017

Vi har parat Canada med Balto från Kennel Active Feet i Norge. Läs mer om Canada och se bilder under "Våra tikar", hon har tidigare haft två kullar och lämnat väldigt trevliga och arbetssamma hundar. Kombinationen med Balto hoppas vi ska ge detsamma. Canada har gått i lead för oss i alla år och har presterat fantastiskt i selen, Balto har också visat sig väl i selen men är ingen ledarhund. Vi tror denna kullen kommer ge något lugnare valpar än kullen nedan, men å andra sidan, sånt här är otroligt svårt att förutspå. Canada är både Polarhundschampion och Utställningschampion. 

Vi har även parat Denali med vår egen hane Timber, detta blir bägge hundarnas första kull. Ni kan läsa mer om Denali här och om Timber här. Denali är ett barnbarn till Canada som också väntar valpar (ovan). Ur den här kombinationen väntar vi oss livliga och valpar med hög mycket fart och goda ledarskaps egenheter. Timber har energi för ett helt kompani och har gått i lead men även som teamdog, Denali är klok som en bok och lite lugnare än Timber. Hon går som ledarhund. 
Bägge hundarna fullföljde Polardistans i vintras skadefria och på bra tid! 

Valpar väntas från bägge damerna i mitten/slutet på september.
 

Intresserad? 
Vad roligt! Vi kan skicka fler bilder på hundarna via e-post.
Skriv och berätta mer om vem du är, hur du bor, varför du är intresserad av en malamute/draghund och från just oss? Vad har du för ambitioner och framtidsplaner med en hund?

info@hundsteg.se